Valpene er kommet

Søndag morgen hadde temperaturen til Auris falt til 37 grader. Hun virket utilpass, gravde og peste i varmen. Vi tenkte da at valpene kom innen et døgn. Mot ettermiddagen så vi at hun hadde grønn utflod, noe som ikke er et godt tegn. Vi tok kontakt med veterinær, og etter en undersøkelse med ultralyd var det mistanke om to døde valper. Vi bestemte oss da for å ta et keisersnitt, i og med at vi har såpass lang reisevei til dyrlege. I magen til Auris lå det til sammen ni valper, fire av disse var dessverre døde. Det var tegn til at de hadde dødd allerede dagen i forveien. En av de hadde også tegn til dvergvekst. Vi dro hjem med en sliten Auris og fem fine valper. Heldigvis har Auris god apetitt, og valpene virker kvikke og fine. Alle spiser og sover om hverandre. Det ble tre tisper og to hanner. Den minste var kun 190 gram og den største 330 gram. Nå skal mor og barn få fred og ro, så satser vi på at de vokser godt de nærmeste ukene.